Gênant. Heel. Erg. Gênant.
Op stap zijn met vriendinnen, dansen alsof je leven er vanaf hangt en de borrels komen uit de lucht vallen. Althans, zo voelt het. En dan ontmoet je ook nog eens een hartstikke leuke vent. Tot nog toe is er niks aan de hand. Onder enige druk van mijn vriendinnen besloot ik met hem mee naar huis te gaan. Want van‘het wordt nu toch weleens tijd je ex te vergeten’ tot 'zo’n one night stand moet je gewoon ooit in je leven gehad hebben,’ ging het naar ‘yolo’ en 'doe niet zo preuts.’  Oke. Overtuigd.

Niet door mijn vriendinnen maar omdat het ergens wel jeukte. Ehh, in figuurlijke zin dan natuurlijk. Dat ik toch wel nieuwsgierig was hoe het zou zijn. En wellicht na al die maanden ook letterlijk. Het feit dat-ie én heel charmant én heel knap én heel grappig was, gaf de doorslag. Ik ging met hem mee. Omdat seksen op een lege blaas in plaats van een volle toch mijn voorkeur had vroeg ik waar zijn wc was. Eenmaal plaatsgenomen op de bril voelde ik dat er meer uit moest dan alleen plas. Kak.

 

Die bewuste avond bij Jos thuis…
Moet ik hier nu gewoon gaan kakken? Vlak voor.... je weet wel. Wat nou als-ie down under gaat? Hmmm. Wat te doen? Ik zou kunnen zeggen: ‘Zou ‘t niet doen als ik jou was, verse kak just came out.’ Maar ja, da’s ook zowat. Oke. Optie 2. Kakken en niets zeggen. Misschien merkt hij het niet. Of wel. Denkt-ie dat ik een scheet heb gelaten. Verdomme. Optie 3 dan maar. Kak inhouden. Not a chance. Ik voel het al. Het. Moet. Eruit. Hmm. De keuze is niet reuze dus ik hak de knoop door: Kakken, seksen en we zien wel wat er gebeurt. Spannend wel.

 

‘Lucy gaat alles goed daar?’ 'Ja hoor, ben me meteen even aan het opfrissen,' lieg ik, terwijl ik bezig ben iets uit me te persen. Volgens mij
zit-ie vast. Met alle kracht die ik in me heb druk ik zo hard ik kan en komen er zachte kreungeluiden vrij. Dat laatste had ik wel verwacht, maar dan wel op een andere locatie (een bed ofzo) en met iemand erbij. Gelukkig wordt mijn inspanning beloond. Daar ligt-ie hoor. Voel me
5 kilo lichter. Elk nadeel heeft z’n voordeel. 


Papier hier

Oh mijn god. Zeg dat het niet waar is. Het liefst verdwijn ik nu meteen in deze pot. Géén wc-papier. Gewoon géén wc-papier. In heel deze toiletruimte géén wc-papier! Juist. Veel opties zijn er niet in dit geval. Althans, ik zou nu kunnen doorspoelen, mijn broek omhoog trekken en zonder vooraankondiging naar huis kunnen gaan. De voordeur zit namelijk direct naast de wc. Hmm. Dat zou niet erg aardig zijn. Aan de andere kant, hoe goed kennen we elkaar nu helemaal? Ik kies toch voor het andere. 

‘Jos? Heb je misschien wat wc-papier voor me? Er hangt hier niets en ik zie verder ook niks liggen.’ 'Zie je dat kastje recht voor je? In het onderste laadje. Dat gaat echt door voor wc-papier.’ Oke, bedankt Jos. Eerste gevalletje gênant te pakken. Al ben ik dankbaar dat het geen gevalletje deur op kier ‘niet kijken Jos’ en ‘ik zie niks en pak die rol nou aan’ is geworden. Ja. Waar je al niet dankbaar voor bent. 

Godgloeiende. Denk je het ergste gehad te hebben. De wc spoelt niet door. De wc spoelt gewoon NIET door!! Beter gezegd, de drol spoelt niet door. Ik had het kunnen weten. Hij is van reusachtige omvang. Thuis gooi ik er dan een paar emmers water achteraan. Dan spoelt-ie vanzelf weg. Maar wat nu? Als hersens konden kraken was dat wat je nu zou horen. Ik kom niet verder dan: ‘Jos, heb jij toevallig vandaag gepoept en ben je vergeten door te spoelen?’ 'Hoezo Lucy?’ ‘Nou er ligt poep in de wc. Begrijp er niets van. En hij spoelt niet door. Heel gek. Heb je anders een emmer water? Dan help ik je ‘m weg te krijgen.’ Ja, dat zou ik kunnen zeggen. Ik denk alleen dat de kans van slagen niet erg groot is. Er zit maar één ding op. Net doen alsof het niet zo is.


Geen rozengeur

Na een stomende sekspartij ligt Jos naast me te ronken. Onderweg naar huis bedenk ik me tot grote schrik dat Jos niet de enige is die ligt te ronken. De situatie op zijn wc is ongewijzigd. He-le-maal vergeten. Er valt nu weinig aan te veranderen. Zeg maar niets meer. Ik hoop maar dat hij zich ‘s ochtends vertwijfeld afvraagt of-ie vergeten is door te spoelen. Of werkt dat zo niet? Zou de drol me verraden? Dat-ie weet: dat ding kan ik nooit geproduceerd hebben. Zou je altijd je eigen drol herkennen? Interessant vraagstuk. Of er ooit een tweede keer is gekomen is een minder interessant vraagstuk. Of eigenlijk geen vraagstuk. Nooit meer iets van Jos gehoord. Shit zeg.

Kak