Zoeken
  • eLBie

Life of Lucy - Introductie

Liefde. Humor. Werk. Vriendschap. Seks. Alledaagse dingen. Daar zijn al een hoop verhalen over geschreven. Daarom kan er heus nog wel eentje bij.


Valt jou dat ook op? Zo rond en over de 30 zijn veel mensen bezig met het krijgen of hebben van een relatie, trouwen of getrouwd zijn en het krijgen of al hebben van kinderen. En dat vind ik een goede zaak. Absoluut. Maar er zijn ook mensen die hier niet in slagen of ergens anders voor kiezen. Neem Lucy. Figuurlijk dan (tenzij in het bezit van een mannelijk geslachtsdeel. En een postuur á la Kjeld Nuis).

Als het aan haar ligt is ze allang getrouwd met de liefde van haar leven en woont ze in een prachtig huis met een bups schattige kids. Enig succes blijft vooralsnog uit.

Maar hé, genoeg andere dingen om mee bezig te zijn toch? Ontdekken wat de snelste manier is om over je wekelijkse kater heen te komen bijvoorbeeld. Of lekker swipen tot je vinger alle kracht heeft verloren. Of de morning after pil halen met het schaamrood op je kaken omdat er een bekende achter je in de rij staat (hopelijk ben je blij met je ontkleurder voor doorgelopen witte was buurman, maar moest je dat echt nú kopen). Of verzinnen hoe je die vent uit de kroeg het beste kunt afwijzen als hij vraagt wanneer je weer komt (als ie dat in bed voor elkaar had gekregen hadden de zaken er wellicht heel anders voorgestaan) en wat al niet meer. Uit het leven gegrepen, zeg maar.

Maak kennis.. Lucy is met haar 30 (+ een beetje) een (vrij)gezellig warhoofd met het hart op de goede plek en maakt gevraagd en ongevraagd de meest gekke avonturen mee. Ze neemt je mee in haar wereld van onverwachte wendingen en ongemakkelijke situaties. Of het nu gaat om seks, wijn en andere alledaagse dingen of om overige interessante praktijken, ze laat niks onbesproken.

98 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Ode aan oma

SAMEN STERK

CARNAVAL!